Muntsoort

iRizer for iPad - Black

iRizer for iPad - Black
Klik om te vergroten
Verkoopadvies: 39,95 € (incl BTW)
Beschikbaar: Op voorraad
Model: IR102P
Merk: Matias

Uitermate stevige  stabiliteit, een breed scala aan kijkhoeken en zeer goede draagbaarheid.

De iRizer is perfect voor de momenten dat je je iPad niet wilt vasthouden - of kunt vasthouden. Of je nu een e-mail aan het typen bent, aan het surfen op het web of gewoon rustig een film aan het kijken bent. De iRizer houdt het allemaal comfortabel.

De iRizer is aan te passen naar een breed scala van kijkhoeken, van erg laag 20 graden - perfect om te typen - tot zeer verticaal 70 graden, dat ideaal is voor bureaugebruik. Voor andere situaties  kun je uit vijf kijkhoeken kiezen: 20, 30, 40, 50 of 70 graden.

Een van de beste dingen van de iRizer is dat hij bijna onzichtbaar is als je hem gebruikt. Alles wat je ziet is een smalle zwarte streep rond de onderkant van je iPad. Het valt netjes weg in de achtergrond en daardoor geen afleidingen.

Je hoeft je geen zorgen te maken als je iPad in een case, skin of bumper zit. De iRizer kan gewoon gebruikt worden terwijl een van deze artikelen om je iPad zitten.

Woor het reizen; de iRizer heeft twee dunne platen die precies samen vallen en zo kan het meteen door de zachte stoffen draagzak in. Het hele pakket is minder dan een halve inch (11.5mm) dik - zelfs dunner dan je iPad.

Verassend sterk en licht, de iRizer is gemaakt van een speciaal samengesteld materiaal, dat 45% organische vezels bevat.

 

iRizer for iPad - Black
Klik om te vergroten
iRizer for iPad - Black
Klik om te vergroten
iRizer for iPad - Black
Klik om te vergroten