Muntsoort

Floome Alcoholtester

Floome Alcoholtester
Klik om te vergroten
Verkoopadvies: 87,00 € (incl BTW)
Beschikbaar: Op voorraad
Model: FLOOME
Merk: Floome

Deze unieke uitbreiding voor je smartphone stelt je in staat binnen een paar seconden het alcoholpercentage in je bloed te meten. De bijbehorende App geeft aan of je veilig auto kunt rijden. Verder biedt de App de mogelijkheid een lijst van nabije taxi's op te roepen én te bellen. Ook vertelt ze hoe lang je moet wachten voordat het zinvol is om opnieuw te testen.

TECHNIEK
De innovatieve technologie is gebaseerd op een vortex inblaasopening in combinatie met een brandstofcel. De politie gebruikt dezelfde technologie in haar professionele ademanalyseapparatuur.
De brandstofcel detecteert alcohol door verbranding met zuurstof, waardoor een precieze hoeveelheid stroom per molecuul ethanol wordt gedetecteerd.
 
EIGENSCHAPPEN APP
De toegestane limiet verschilt per land. De App bepaalt je locatie en vertelt je wat je kunt doen wanneer het bloedalcoholgehalte hoger is dan de toegestane limiet in het betreffende land.
 
VRIENDEN
Via de App bel je gemakkelijk naar je favoriete vrienden of stuur je hen een bericht met je locatie.
 
ETEN
Op zoek naar iets te eten om je bloedalcoholgehalte te verlagen? Met de App vind je restaurants in de buurt.
 
TAXI
Als je niet achter het stuur mag stappen zal Floome's App je helpen en een taxi voor je bellen.
 
SHARE
Je kunt je testresultaten, eventueel samen met een selfie, met vrienden delen en hen laten weten dat je oké bent of dat je een ritje nodig hebt.
 
COMPATIBILITEIT
Floome wordt verbonden met je smartphone via de audio-aansluiting net als een gewone hoofdtelefoon. Het werkt op de volgende platforms:

  • iOS 7 en latere versies.
  • Android 4.2.2 en latere versies.
  • Windows Phone 8.1 en latere versies.