Muntsoort

iRizer

iRizer
Klik om te vergroten
Verkoopadvies: 39,95 € (incl BTW)
Beschikbaar: Op voorraad
Model: IR102
Merk: Matias

Bescherm je nek & polsen, thuis of op de weg

Ideaal voor thuis, op kantoor, of op reis, de iRizer helpt u pijn in nek en polsen voorkomen door het verhogen van uw toetsenbord en scherm van uw laptop naar een meer comfortabele hoek.

 

In 4 hoogtes verstelbaar

 

Of je lang bent of klein, of uw bureau te hoog of te laag, door het strak vergrendelde ontwerp van de iRizer kunt u uw laptop aan te passen aan de hoogte / hoek die het meest comfortabel voor u - 20 °, 30 °, 40 °, of 50 °.

 

Fantastisch met (of zonder) externe keyboard

 

Voor maximaal comfort, kunt u gebruik maken van de iRizer samen met een apart toetsenbord & muis en veranderd uw laptop in een meer comfortabele desktop computer. Onze Matias Folding Keyboard is een geweldige aanvulling op de iRizer.

 

Voor die momenten dat je zonder een extern toetsenbord (op de weg, in een vliegtuig) de iRizer zet het toetsenbord van je laptop op een meer comfortabele hoek voor het typen, zodat u kunt achteruit kan leunen in de stoel en je polsen kan rechtzetten, zoals aanbevolen door toonaangevende ergonomen.

 

Koel & stil

The iRizer laat de lucht vrij circuleren onder uw laptop waardoor het koeler blijft en stiller. Je batterij gaat langer mee en het kan zelfs de levenduur van uw computer verlengen.

 

Beter draagbaar dan uw laptop

Uw laptop is draagbaar. Uw stand zou dat ook moeten zijn! Op elkaar gestapeld zijn de twee iRizer acryl platen slechts 0,55 cm dik (14 mm) en past het gemakkelijk in uw notebooktas.

 

Bonus miniRizer

Elke iRizer is inclusief een GRATIS bonus miniRizer. De miniRizer is een credit card grootte versie van de Irizer, die je kan gebruiken als stand voor je iPod, iPhone, mobiele telefoon en zelfs business cards.

 

 

 

 

iRizer
Klik om te vergroten
iRizer
Klik om te vergroten
iRizer
Klik om te vergroten
iRizer
Klik om te vergroten