Muntsoort

iLap 13-inch

iLap 13-inch
Klik om te vergroten
Verkoopadvies: 49,95 € (incl BTW)
Beschikbaar: Op voorraad
Model: 10023
Merk: Rain Design Inc

Met deze veelzijdige aluminium standaard voor de 13-inch MacBook werkt u comfortabel met uw laptop, of die zich nu op uw schoot bevindt of op tafel.

iLap, vervaardigd van aluminium en met gezandstraalde en zilver geanodiseerde afwerking, is speciaal ontworpen voor gebruik in combinatie met de Apple MacBook Pro en MacBook.

Of u uw notebook nu op schoot gebruikt of op een willekeurige andere ondergrond, het aluminium onttrekt de warmte aan uw notebook en voert deze op doeltreffende wijze af.

De meegeleverde kussentjes zorgen voor extra comfort bij gebruik op schoot, of u nu rechtop zit of in bed ligt. U kunt de kussentjes echter ook verwijderen. Bovendien is de steun aan de achterzijde in hoogte verstelbaar. Dankzij de ergonomische vormgeving van iLap wordt het werken op uw notebook zowel op schoot als op tafel een aangename bezigheid, waarbij u ook bij langdurig gebruik geen last van vrijkomende warmte hebt. iLap verhoogt tevens het scherm van uw laptop, waardoor u uw nek en schouders minder hoeft in te spannen.

iLap is ook geschikt voor andere laptops.

iLap 13-inch
Klik om te vergroten
iLap 13-inch
Klik om te vergroten
iLap 13-inch
Klik om te vergroten